Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Vatnet i Dåfjord

Oppretta: 16.11.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Me gratulerar våre abonnentar i Dåfjord som er kobla til vatn frå Svartavatnet!!

Endeleg!!

Abonnentar som er knytt til kommunalt vannforsyningsanlegg i Dåfjord får no vatn frå Svartavatnet i Fitjarfjellet!  Leidningsnettet vart tilkopla og spylt reint tidlegare denne veke.  Abonnentar i Dåfjord som ein har vore i kontakt med er strålande nøgd med kvaliteten.