Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Kongens fortenestemedalje til Karl Gloppen

Oppretta: 14.08.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

På måndag vart Karl Gloppen meddelt at han er blitt tildelt H.M. Kongens fortenestemedalje i sølv av ordførar Agnar Aarskog.

Nils Karl Gloppen skal få utdelt sin medalje under 17 mai tilstellinga i parken. Karl Gloppen får sin medalje for lang teneste for kulturlivet i Fitjar. Han har vore aktive i mange organisasjonar m.a. skulekorpset og Osternes Mannskor. Ordførar Agnar Aarskog har fått melding frå Fylkesmannen og Det Kongelige Slott om å dele ut medaljen. Fitjar kommune vil gratulera Karl Gloppen.