INFLUENSA- OG PNEUMOKOKKVAKSINASJON I FITJAR KOMMUNE

Oppretta: 09.11.2018 – Sist oppdatert 12.11.2018

Her er informasjon om vaksiner. Kvar og kortid ein kan få dei, og kven som kjem inn under risikogruppene.

Lag din eigen digitale postkasse !

Oppretta: 15.03.2018 – Sist oppdatert 15.03.2018

Fitjar kommune har sidan 2016 nytta tenesten SvarUT ved utsending av brev, dette vil sei at brev vert sendt via Digital postkasse.

Fitjar kommune oppmodar no om at DU skaffar deg digital postkasse kor du mottek brev frå kommunen, andre offentlege og private etater og verksemder.  Melding om digital sending vert sendt direkte til din mobil eller e-post, uansett kor du er.

Ved digital postkasse mottek du posten din same dag då du slepp å venta på postgangen. I tillegg blir breva dine lagra på ein og same stad så lenge du sjølv ønskjer det, og miljøet blir spart.

Du kan lesa meir om dette, og opprette din digitale postkasse på noreg.no  Når du mottar digital post frå Fitjar kommune vil du få eit varsel på SMS eller e-post om at du har motteke noko.Dtte er ei trygg og enkel måte å motta post på. Du bruker ID-porten til innlogging for å lesa din digitale post frå det offentlege, og breva vert lagra så lenge du ønskjer.