Slåsting blant ungdommar

Oppretta: 16.11.2018 – Sist oppdatert 16.11.2018

Viser til stort medieoppslag i lokalpressa i dag.  Fitjar kommune vel å gå ut til alle i bygda med et brev som har blitt sendt ut til ungdomsskular og vidaregåande skular frå politiet angåande avtalt slåsting blant ungdommar i distriktet. Truleg kan også eit fåtal ungdomar frå Fitjar vera involvert i dette nye fenomenet.  Ved Rimbareid skule vert saka teken opp med ungdomane i dag for å kartleggja, avdekka og førebyggja slike hendingar. Det er ei viktig oppfordring til foreldra om at dei snakkar med ungdomane sine  om denne utviklinga.  Ungdomane må bevisstgjerast deira ansvar i høve til å melda ifrå dersom det vert avtala planlagde slåstkampar.

Brevet frå Politiet kan du lese her.

Konkuranse om beste turbilde

Oppretta: 10.02.2015 – Sist oppdatert 10.02.2015

2015 er friluftslivets år og i det høve ønskjer Samarbeidsrådet for Sunnhordland å invitera til ein konkurranse der ein skal kåra årets beste turbilete i Sunnhordland.

Samarbeidsrådet ønskjer å kåra ein vinnar i kvartalet som går vidare og kan verta kåra til årets bilete.
Vinnar vil verta kontakta og vinnarbilete vil verta annonsert på nettsidene til Samarbeidsrådet og kommunane. Bilete vil og verta sendt til avisene i regionen, der vinnar vert offentleggjort.

KÅRING AV VINNARANE
Vinnar av beste bilete for januar, februar og mars vert annonsert innan 15 april
Vinnar av beste bilete for april, mai og juni bilete vert annonsert innan 15 juli
Vinnar av beste bilete for juli, august og september bilete vert annonsert innan 15 oktober