Slåsting blant ungdommar

Oppretta: 16.11.2018 – Sist oppdatert 16.11.2018

Viser til stort medieoppslag i lokalpressa i dag.  Fitjar kommune vel å gå ut til alle i bygda med et brev som har blitt sendt ut til ungdomsskular og vidaregåande skular frå politiet angåande avtalt slåsting blant ungdommar i distriktet. Truleg kan også eit fåtal ungdomar frå Fitjar vera involvert i dette nye fenomenet.  Ved Rimbareid skule vert saka teken opp med ungdomane i dag for å kartleggja, avdekka og førebyggja slike hendingar. Det er ei viktig oppfordring til foreldra om at dei snakkar med ungdomane sine  om denne utviklinga.  Ungdomane må bevisstgjerast deira ansvar i høve til å melda ifrå dersom det vert avtala planlagde slåstkampar.

Brevet frå Politiet kan du lese her.

Eigedomsskatt

Oppretta: 24.01.2012 – Sist oppdatert 25.03.2014

Fitjar kommune vil i perioden 24.01 - 24.02 utføre taksering av nybyggbygg (bustadhus, fritidsbustader, garasjer o.a.) teke i bruk i 2011.
Taksering skjer utan nærare melding.  For spørsmål om takseringa ta kontakt med Fitjar kommune 53458504.