INFLUENSA- OG PNEUMOKOKKVAKSINASJON I FITJAR KOMMUNE

Oppretta: 09.11.2018 – Sist oppdatert 12.11.2018

Her er informasjon om vaksiner. Kvar og kortid ein kan få dei, og kven som kjem inn under risikogruppene.

DSB inviterer kommuner, fylkesmenn, etater, frivillige organisasjoner og andre til å bli med i arbeidet for å styrke befolkningens egenberedskap!

Oppretta: 23.10.2018 – Sist oppdatert 23.10.2018

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? I dag lanserer DSB, i samarbeid med Oslo kommune, kampanjen "Du er en del av Norges beredskap" for å styrke bevisstheten og kunnskapen om egenberedskap i befolkningen.

Hovedinnholdet i kampanjen er konkrete råd om hva folk kan gjøre for å forberede seg best mulig hvis noe skulle skje med kritiske samfunnsfunksjoner – som strøm, mobilnett, internett, transport, vann og avløp.

- Les nyhetssaken her: https://www.dsb.no/nyhetsarkiv/nyheter-2018/du-er-en-del-av-norges-beredskap/

- Mer informasjon om kampanjen og informasjonsmateriell finner du her: www.dsb.no/egenberedskap

- På www.sikkerhverdag.no finner du oppdaterte råd og konkrete forlag til hva man alltid bør ha i hjemmet sitt. Rådene vi gir, har vært ute på bred høring og er forankret hos aktuelle myndigheter.